LITE NYTT OCH INGET GAMMALT

I morse fick jag ett sms "Hej, Ellinor! Tack för din ansökan. Vi skulle vilja träffa dig på en arbetsintervju redan idag om det går bra. Ring mig." Har aldrig blivit mer torr i halsen och svettig över ett sms någonsin typ. Efter en två timmar lång pratstund som inkluderade fika på Thelins med mina intervjuare så känner jag att GUD vad soft det vore med ett jobb. Innan måndag ska jag få reda på om jag får det eller inte.
-
När jag ändå var mitt uppe i duktighet passade jag på att börja skriva min hemtenta som ska vara inne på måndag (fortfarande ute i sista minuten med allt som har med plugg att göra. Inget nytt. Skönt.) eftersom jag har börjat ta en distanskurs på Umeå universitet inom mode. När jag nu satt där vid matbordet med en liten kopp kaffe, låg musik ur datorn och en liten frukt breved mig så kände jag att det är tamigtusan HEMSKT att plugga. Jag hade glömt bort den känslan av total ogiltighet som bara uppkommer när man måste göra någonting som man egentligen inte alls vill göra. Förhoppningsvis så lägger sig känslan när jag har kommit in i det lite mer, annars kan det bli ett par tuffa månader.
-
Vad gäller lägenheten så är målandet nästan klart. Första turen till IKEA är checkad och sängen kan flyttas dit inom de närmsta veckorna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0