SÅ FINT

Malin är så fin. Hon åker till Las vegas över jul och kom förbi med en liten jul/födelsedags/namnsdags/inflyttningspresent inslaget i ett djupblått papper med aliens och astronauter på. Innuti den färgsprakande skapelsen fanns ett vitt kakfat, fyllt till bredden med Frasse (Euroshoppers version av kinapuffar som jag och Malin storkonsumerade under våra resor till Gotland för ett antal år sedan.) Världens bästa present någonsin? Hur ska jag toppa detta med mina 50kr på kontot?!

FINA SOMMAREN

Läste precis på en blogg, någon som skrev "Jag minns varenda minut av sommaren". Känner att jag önskar att jag också mindes varenda minut av min sommar, det hade varit fint! Jag antar helt enkelt  att det var en sjukt fin period av ett sjukt fint år (Är bara lite vinternostalgisk)

HEMSIDA ON THE GO

Sedan klockan 13 idag har jag suttit och slitit mitt hår för att komma på hur tusan man ska göra en helt ny hemsida från scratch i Wordpress och Dreamweaver (har ännu inte lyckats). Har iallafall kommit såpass långt att jag har skaffat ett eget .com domännamn så nu finns jag ute i cyberrymden på riktigt även om hemsidan ser ut som en prototyp från 1900-talet med mörkblåa länkar och fula typsnitt. När den är någorlunda klar kommer jag att visa den för er, mina typ två läsare. Hoppas långt inne i hjärtat att denna hemsida kommer att förändra världen.

HEJ OSV

Bloggen är typ döende nästan. Men jag ska försöka återuppliva den lite i taget. Sedan jag skrev senast har jag sagt upp mig från jobbet och börjat söka nya praktikplatser på diverse PR byråer, tough life ibland kan jag känna men inte ge upp! Nu blir det mer uppdateringar, håll utkik!ÄR MED POTTFRILLA


RSS 2.0