Oscars, docs, sushi

Planen var att kolla på Oscarsgalan. Försnacket började klockan 23.00, klockan 23.30 sov jag. Idag har varit fint, träffade Malin på en lunch på Rival, drog till Lidingö för att kolla Johanna, Miranda och Dianas projektarbetesutställning, de har varit i Thailand och volontärjobbat i två veckor. Så himla bra gjort! Sen drog jag till Kista och träffade Madde, Mirre och Emma på en shoppingspree! Köpte bland annat den här fantastiska sommarjackan! Mina fötter är döda och nu ska jag göra ett andra försök att se Oscarsgalan!

Feed your head, feed your head

Mammas vänner har precis dragit. Skulle egentligen hänga med Jenny idag men hon skulle iväg någonstans så jag fick umgås med mamma och hennes kompisar. Huvudsamtalsämnet för kvällen var könshår. Jag har dammat av ukulelen och återupptäckt dess charm, Jefferson Airplanes White rabbit blir helt galet trippy spelad på ukulele. Crazy panda.

Kom kära vänner!


++


Vad hände??

Det sjukaste hände precis. Fick ett telefonsamtal och två minuter senare är det bestämt att jag ska på rekryteringsmöte för att bli någon form av supernanny. Fattar 0.

Sommar?


Teaterstudio Lederman

Jag har varit på VÄRLDENS mysigaste teater idag. En pjäs på jiddish såg jag. Förstod inte ett ord som kom ur skådespelarnas munnar men som tur är så fanns en liten textning över scenen så kan kunde hänga med lite.
Ville typ flytta in i lokalerna.

Frågan lyder

Funderar på att bli blond.
+ det är snyggt
- kort hår = mer synliga utväxter
+ kort hår = blir inte lika slitet eftersom det klipps så ofta
- Kommer bli ruinerad på all blondering som måste köpas
- Mina kläder passar till brunt hår
+ Kommer inte se ut som mini-hitler längre
-+ kommer se ut som Malins tvilling
- Kommer se helt färglös ut på studenten
+ Skulle titta mig själv i spegeln och kunna låtsas att jag är Robyn och bli glad

Sunday morning


Winter winds

Ikväll var jag supertaggat på att dra ut och göra Stockholm farligt. Fick nöja mig med ett glas vin och lite mangoglass hemma i soffan för den här jäkla förkylningens skull (och för att Madde typ har gått in i en Twillight dröm där hon hellre är ute i skogen och tittar på månen med sin brud än går ut och svirar med mig, hmpfftt) Kvällen blev därmed vigd till studier. Alla mina texter till skoltiden kommer att vara skrivna under berusat tillstånd. Bara så ni vet.
-
Fyndade en fetingfin klocka idag på Below också. Ser ut som en gräddglass, mintgrön och rosa i pastell!

Vill ha


Livets stora frågor


Ska man åka till Debaser för att försöka (antagligen utan lycka) att komma in på Nina Kinerts spelning som har för hög åldersgräns men som jag skulle kunna dö för att få höra?
Eller åka till Nalen för att kolla när Famnen spelar med Malin?
Eller ska man vara hemma och kurera förkylningen som har anlänt? (Jag får typ en ny förkylning i veckan nuförtiden, brukar aldrig vara sjuk annars men nu blir man ju sjuk stup i kvarten)
Tycker också att det är kul att jag har fått använda spellcheck varje gång jag har skrivit "förkylning" i det här inlägget, världens sämsta författarelev?

Sofie funderar

På samhällskunskapen diskuterade jag och Sofie om levnadssätten i USA. Antingen är man sjukt rik och hälsosam och träningsnarkoman eller så är man överviktig. Det verkar liksom inte finnas något mellanting.
Jag: Skulle aldrig vilja bo i USA, någonsin!
Sofie: Nej, då kan man ju lika gärna flytta till San Francisco och bli lesbisk.
Hur det lesbiska kom in i bilden vet jag inte men ja, då kan man lika gärna flytta dit och bli lesbisk faktiskt.

Framme!

Min studentklänning har kommit. Hela vägen ifrån England har den åkt och nu är den här! Vet inte varför bilden vägrar hamna åt rätt håll, men ås är det nu.

Gamle vän!

Efter jag hade lugnat ner mig lite efter utbrottet på Ryssland så spenderade jag ett par timmar med gamle vännen Martin. Musik, godis, snack och standup! Pratade minnen från sjuan och tävlade i vem som är mest douchebag. (Det blev oavgjort)

Lägg ner!

Ryssland, sluta borra efter olja överallt, skrota planerna på att smälta Arktis och förinta jorden.
LÄGG AV!
MVH Ellinor

För en bättre framtid?

Har precis i sista sekund anmält mig till högskoleprovet. Dryga en och en halv timme kvar innan de stänger anmälningarna! Skynda kära vänner!


Valentines

Träffade Daniel på Rival
Åt macarons för första gången, rosa dagen till ära
Daniels fina armband
och min fina ros!

Fin kille

Tog inga bilder igår, vilket jag ångrar rätt rejält idag. Det var nämligen så att jag och Daniel gick till Vodou utställningen på etnografiska museet som öppnade igår, jättespännande och rätt äcklig var den.. luktade lite konstigt och så. Sen tog vi en runda med shopping i det fina vädret innan det bjöds på middag hemma hos honom. Tittade på Stockholm boogie, lyssnade på mycket fin musik och pratade länge. Skulle få skjuts hem vilket ledde till att vi åkte fel och kom halvvägs till uppsala och fick ett litet äventyr mitt i natten med att hitta tillbaka hem, men värre hade man ju kunnat ha det. Idag är det plugg som gäller, nu ska Doktor Glas bli analyserad!

fin

Hittade världens sötaste mamma i ett gammalt fotoalbum från 67. Hur fint?

För vi ska ta studenten!

Studentmössan har anlänt! Nu kör vi!äter --- och tänker på dig

Fina tjejen!

+

Förutom att bli svinigt full så vill jag också ha den här klänningen från Zara. finfinfin!

ja tack!

Känner bara för att bli svinigt full och ramla runt hela natten. I morgon, någon??

freshhhh

Nyklippt och fri!

young blood

Lyssna och njut HÄR mina vänner!

produktiviteten sprudlar

Idag känner jag mig smart, en söndag utan att vara bakfull. Skriver en monolog om döden till litterär gestaltning, finslipar vetenskaplig rapport och försöker skriva ikapp två månaders utebliven loggbok till projektarbetet. Produktiv tjej faktiskt!

I'm a Dapper Dan man!

Igår tog sig Daniel hela långa vägen från Haninge till Danderyd och höll mig sällskap framför Oh brother where art thou? och fin musik.

aa hej

Känner mig nere under golvet, har världens hög med plugg som måste bli klart och fått en jobbig släng av magkatarr av stressen. Det är första hela veckan sedan jag var elva år som jag inte har druckit en endaste liten kopp kaffe, alltså första gången på sju år!! Värsta rehab ju. Idag var jag iallafall ledig, och på Ikea och shoppade grejer till nya badrummet, helt nytt och fräscht och fint ska det bli.
Hej världens tråkigaste blogg!!

First aid kit

Att bright eyes ska spela på Debaser i februari kan val ingen ha missat, och gud, hade det inte varit underbart att se det? Jo det hade det, och än mer underbart skulle det vara nu när First aid kit ska öppna för dem. Två helt fantastiska band under samma tak under en kväll. Kickass.

RSS 2.0