VÄLKOMNA

Jag må vara till det närmaste isolerad på denna lilla ö.. men det är inget hinder för att bygga på skosamlingen lite!

PLANEN

En helt okej plan för hösten är på intågande.

FÅRÖ#1

Okej, här kommer en liten uppdatering om livet på en Ö. Jag har nu jobbat i fyra dagar med att ställa iordning butiken, alltså prismärkt, möblerat, packat upp varor, burit, burit, burit och städat. Jag har dessutom hunnit äta en väldig massa glass (gratis är gott) och cyklat en mil om dagen. Dagarna här borta flyter liksom ihop, det finns inget riktigt som håller isär dem, inga att umgås med riktigt ännu. Inga turister att terra och inte coola kidz att hänga med. Räddaren i nöden är min kära kollega Hanna, våra samtal ser ut typ "tror du de två ligger med varandra?" "Han är nog kär i oss båda nu." "Ska vi inte provsmaka på det här, är inte det våran plikt?" "en morgonglass?" "en lunchpaus?" "En eftermiddagsglass?" "Gud vad jag hatar turister.." och så vidare. Pratade med Pernilla i Stockholm idag och kände att det är så himla konstigt att det finns en värld på andra sidan havet. Extra konstigt är det när man får inbjudningar till klubbar i Stockholm, då får man verkligen en realitycheck och upptäcker att världen faktiskt fortsätter att fungera när man är borta.
Så.. fem dagar har jag klarat mig än så länge, mitt storstadshjärta slår hårdare och hårdare för varje dag. Vi ses snart!

MOT FÅRÖ!

Tillbaka i augusti någon gång, jag varnar för bildlösa inlägg undertiden. Stay classy!

HOMECOMING

Nu ska jag och mina forna classmates träffas och åka till Arlanda för att möta Hanna som kommer hem från ett år i USA! Kalasbakis men nu kör vi!

FÖRSTA VECKAN

Hittade bilder från första veckan på gymnasiet. Första gången jag och mina favoritmänniskor hängde, vi var hemma hos mig och åt ett helt paket rostbröd och tog en väldig massa bilder. Nu har det gått tre år och vi hänger fortfarande. Enda skillnaden är att vi alla är mycket snyggare nu!

WTF MARKETING

Hej på er, alla trogna vänner (och fiender?) Jag startade idag en ny blogg om marknadsföring. Den kommer INTE att ersätta den här lilla fina platsen, utan det är helt enkelt ett ställe där jag vädrar mina åsikter och tankar om olika reklamer. Om ni är intresserade så kika HÄR. Om ni inte är det, så strunta i det. Jag kommer att fortsätta uppdatera den här bloggen som vanligt.

HAR FEST


11/6

Idag känner jag inte igen mig själv. Det kanske beror på värmen?
12/6
Uppdatering: Känner igen mig själv igen, det berodde på värmen.

BRA MEDDELANDE

Gillar när man lagom berusad mitt i natten loggar in på facebook och får ett meddelande från Viktor som lyder:
"Öl, gott, mmh, gillar öl! Men efter öl så kommer du!"
Känns skönt att man nästan är på samma nivå som ölet, det går bra nu.

BRIGGEN TRE KRONOR AF STOCKHOLM

Pappa är sjöman på Briggen tre kronor. Han är ute och seglar mest hela tiden, ibland flera veckor i streck. På nationaldagen fick jag följa med på en dagstur med skeppet.

SKANSEN

En heldag på en av Stockholms finaste platser!

UNDERBART

Tittade på Robyns nya video till hennes låt Call your girlfriend. Den är helt fantastisk, så mycket känslor. Melankoli blandad med eufori som möts i ett helt otroligt dansnummer. Jag kände förälskelsens känslor dra över mig och energin spritta ända ut i tåspetsarna. Trots ett par glas vin i blodomloppet var jag tvungen att ta mig ut och springa. Efter en tjugo minuter lång springa-till-tåget-sprint med hennes musik dunkandes i öronen sitter jag nu här helt svettig och andfådd, (märk väl att klockan är tre på morgonen) detta är helt otroligt!
(Märk också väl att hela videon är i ett enda stycke, det är inte en endaste litet klipp, wowowowow!)   

FIN DAG

Började dagen med att ta en två timmar lång cykeltur i solen med en bok och lite nagellack i väskan. Stannade på en bänk vid vattnet och läste ett litet tag och kände mig sådär härligt pretto som man aldrig är annars. Åkte vilse och alldeles för långt men antagligen den finaste cykelturen jag har tagit. Träffade sen en gammal vän, vi promenerade runt i Stockholm, fikade i humlegården, hann med en runda på moderna museet och en tidig middag på Rival.


SAKTA VI GÅ GENOM STAN

Jenny och jag bestämde oss för att ta en promenad genom staden. Vi slutade på grönan, fast beslutna att vinna en stor chokladask. Vi vann såklart ingenting fast Jenny spelade bort hela småpengsförrådet och jag hejade på och höll tummarna allt vad jag orkade. En fin kväll fick vi iallafall.


RSS 2.0