SÅ KORKAT

Idag gör man skillnad på inhemska Finländare och utländska. De utländska får från och med nu bruna ID kort och alla andra får Blåa kort, för att polisen ska kunna se skillnaden. Vad fan är det liksom?  På samma gång säger svenska Gunilla Gomér (KD) att man ska adoptera bort sina ungar istället för att göra abort med orden "Det är ju bättre att födas än att inte få födas alls" Hon kämpar för en "nollvision" inom aborterna, alltså ett sätt att dra ned kvinnors påverkan på sina egna liv, som att sätta en stoppkloss för kvinnornas utveckling, likväl som att stoppa den fria viljan hos alla människor. Varför går Skandinavien bakåt i utvecklingen?! DUMMA MÄNNISKOR!

SOMMAR!

En bättre kväll med Olle

EN BÄTTRE DAG I MUSIKAFFÄREN

"Det blir 295 kronor. Men vi kan säga.. 150 för dig!"

TRÄDKRAMARE


HURRA!

Ska ta studenten lite, hörs när jag är arbetslös om ett par timmar!
Stay classy San diego.

HIMLA OFRISK


CREEPERS

Jag är så HIMLA sugen på ett par creepers, helst vita.. fast broguecreepers från Prada skulle ju inte sitta helt fel heller. Men vita, give vita!

TANTO MED ROCKERS

Dödssjuk efter en kväll i Tanto. Har hetsätit lite soppa och druckit fyra koppar kaffe för att må bättre utan större lycka. Men livet är fett ändå!


#7 FRUKOST

Nummer sju i listan var alltså att ladda upp en bild som jag aldrig har laddat upp tidigare, därför passar jag på att slå ihop den med dagens händelse. Klassen samlades i skolan vid halv nio för att tillsammans avnjuta en frukost värdig en konung bestående av meloner, kiwi, jordgubbar, vindruvor, äpplen, bullar, chokladrutor, chokladbollar, chokladcookies, te, kaffe och saft. Hela gänget kommer säkert gå ut med diabetes men det är det fan värt.


MIN KÄRA FAR, EN CITATMASKIN


Jag: Jag är så jävla förbannad på en lärare asså, kan nästan sprängas och dö.
pappa: VAR BOR HAN? JAG ÅKER DIT OCH GER HONOM EN SMÄLL PÅ KÄFTEN!
-
Vi sitter i bilen på väg från Mörby Centrum, pappa tittar på bilen på ena sidan om oss
Pappa: Titta, den bilen är full med Guzzar!!
(Det bör klargöras att min pappa inte är en 17-årig pubertetsgrabb från förorten, trots att detta ibland verkar vara fallet)

OM DU KALLAR MIG FÖR JUDAS

Har jävligt softa kompisar på tisdagskvällar.
Annars då? Jo, gymnasiet är slut och över, betygsdeadline är överskriden och det är en vecka av -ingenting- innan studenten äger rum. Känns så jävla toppen!

CALL YOUR GIRLFRIEND

Så himla trevligt när man kommer hem efter en natt ute på vischan och hittar världens snyggaste (möjligtvis stulna) affisch i väskan. KAPOW

MITT UTE I INGENSTANS, VART FAN ÄR VI?

Kvällen hade sin början på Pluto kulturförenings utställning på biblioteksgatan där Alice ställde ut en helt otrolig tavla och mötte oss, snygg som satan i en kostym med tillhörande fluga. Jag och Camilla bestämde oss för att vi behövde lite alkohol så det blev helt enkelt en sväng till Dovas innan jag gick till Fridays för att fira tvillingarnas 19årsdag och Camilla försvann åt andra hållet. På Fridays satt 14 snygga personer och chillade med lite vin, lite drinkar, mycket mat och ett par paket!
Drar till Ace där Camilla och hennes vänner väntar. Dansar ett par timmar tills kolsyreröken höll på att ta livet av mig. På väg hem träffar jag Camilla IGEN och blir övertalad att följa med till en fest i Bromma, FFFUUUUUU kände jag då men hängde med. Hamnade ute i ingenstans typ ängbyplan eller ängsplan eller något sånt. Vet inte ens.

#6FRAMTIDEN

Skiva ikväll, tema framtiden. Jag är positiv och klär ut mig till apokalypsen!

#5

Ja, en gammal bild alltså. Jag var tvungen att dyka ner i mitt gamla Bilddagboken arkiv från 2007/2008 för att hitta de här godbitarna. Klarar inte att bara lägga upp en så de riktigt guldkornen får komma med!
Med min första elgitarr, upptäckarbrallor och superman tröja. Har nog aldrig känt mig så jävla rock som då.
Eller jo, kanske här då. För jag använder fortfarande skidglasögon när jag skär lök.
-
Hade vunnit M.A.S.C (Mörbyskolan song contest) med våran egenskrivna låt "Pojken" om en ledsen kille på pluto som vandrade genom snön och aldrig såg ljuset. Ja, vi lyssnade under ett år bara på Kent, Evanescence och Simple plan.
När jag tänker efter var jag rätt rock nästan jämt.

ÄR SÅ PRODUKTIV SÅ JAG NÄSTAN DÖR!!

yeah, I went there.

#4

Min hobby, som kanske inte utövas lika mycket och passionerat som tidigare men det är så himla skönt att bara ta fram gitarren och spela av sig lite när det är stressigt eller man är ledsen eller glad. Det går liksom alltid att spegla någon typ utav känsla.

IT SMELLS LIKE RAIN TODAY

När man sitter hemma ensam i soffan under en filt med en liten hund som enda sällskap så börjar man kanske fundera lite. Tankarna kanske spinner på lite snabbare än vanligt. Typ som nu. Jag sitter och funderar på vem man verkligen är (man = jag). Jag menar, jag är arton år. Precis på väg från det som har varit mitt liv i tolv år. Lite rädd kanske? Mest glad och förväntansfull men lite rädd också, men det kanske man ska vara?
Träffade en sån där människa för ett par veckor sen också, en sådan som man liksom alltid kilar sig in i huvudet och stannar där, och helst kommer fram när man sover och så känner man sig alltid lite skyldig när man vaknar för det är ju alltid lite pinsamt att drömma om människor som man bara har träffat under korta perioder. Typ, tänk om de vet att jag drömmer om dem, hur sjukt är inte det då?

#3

En familjemedlem. Mina kära fader. Likheten är slående, va?

#2

Favoritpryl alltså. Den här lilla svarta burken är med i vått och torrt, utan den hade jag antagligen inte fortsatt speciellt mycket med bildredigering och allt annat grafiskt, för vem orkar hålla på med PC liksom? Helt klart min favoritpryl! ("pryl" är väl kanske världens fulaste ord? Näst efter "pyssla" och "moisturizing")

#1

Självporträtt asså. Inte världens lättaste grej att göra ska jag tala om för er, mina vänner. Cred till de som gör sånt här dagligen.
Det finns alltså två alternativa förklaringar till händelsen på bilden.
1. Någonting flyger in i mitt ansikte och jag slår bort det samtidigt som självutlösaren går av.
2. Jag försöker kyssa min svala på handleden.


TYP ASFETT

Okejdå, nu är jag superbloggare och lägger upp tredje inlägget på typ en timme. Såhär är det att jag har NOLLLLLL blogginspiration (ja även superbloggerskor har dåliga dagar) så jag hittade den här listan på dagens fotoblogg. Så jag tänkte att man kan ju följa den lite smått, kan ju bli kul! Börjar i morgon!

Dag 1: Självporträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: Tema "grön"
Dag 7: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 8: En favoritbild
Dag 9: En vårbild
Dag 10: Detta gör mig glad
Dag 11: Tokigt
Dag 12: Min vardag
Dag 13: Tema "ljus"
Dag 14: En vinterbild
Dag 15: Kärlek
Dag 16: Självporträtt i svartvitt
Dag 17: Ett ögonblick
Dag 18: Känslor
Dag 19: Här bor jag
Dag 20: Tema "olika"
Dag 21: När jag var liten
Dag 22: Mitt beroende
Dag 23: En sommarbild
Dag 24: Dagens
Dag 25: I all hast
Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 27: Tema "två"
Dag 28: Väder
Dag 29: Nyaste bilden på mig själv
Dag 30: En höstbild

Dag 31: Valfri bild


ZIP ZIPPIN' ON ORPHAN TEARS

Herregud, det är sånt här som håller vardagen på topp, guld, GULD säger jag!

LÅTER ALLA SJUNGA MED

Har lyckats skriva ikapp två månaders utebliven loggbok i projektarbetet, känns så himla skönt. Hemsidan är så gott som klar och baksmällan från helgens bravader har börjat lägga sig. (Ryggen gör fortfarande sanslöst ont efter ett frittfall från Jennys säng). Annars börjar jag sakta men säkert att förvandlas till en hippie, fransar här och mocka där. Det är bara hårsvallet som saknas.
Precis ett sådant här svall är det som saknas i mitt liv.

WHALECASTLE

Hörde att det var rätt fett hos Jenny igår!

RSS 2.0