INFLYTTNING

Nu är jag officiellt inflyttad på Södermalm.

SMÅ CITRONER

Daniel kom förbi innan han skulle till jobbet och hade med sig ett litet citronträd under armen. Det var nummer ett på min födelsedagsönskelista, så himla fint med små gula citroner och små, små gröna citroner. Vi promenerade ner till Urban deli vid nytorget och åt frukost i tandläkarvädret (det är när himlen inte är vit, och inte grå, det regnar lite och blåser mycket). Sådan morgon borde det vara nästan jämt!

SÅ ÄR MAN INTE ARBETSLÖS LÄNGRE!

aw yeah

FÄRGFABRIKEN, FÖDELSEDAGSKALAS, FOTOGRAFISKA


FLÖDLELSEDAGEN

Hade världens mest intensiva födelsedag igår. Min kära vän Madde fyller år på samma dag så vi slog våra kloka huvuden ihop och kom på att vi faktiskt kan fira varandra hela natten! Madde kom inspringandes i lägenheten med en flaska Cava i högsta hugg. Medan vi rapade i takt av bubblet ringde bröderna från Urban Deli och sjöng i luren. Vi traskade dit med Cavan under armen och i kroppen, och möttes av fyra överförfriskade herrar i sina bästa år som bjöd på mycket sånger och allt vad alkohol kan vara. Under natten hann vi även besöka en indisk krog, Bonden och Marie Lavaeu, där jag och Oscar betämde oss för att dansa fuldans innan musiken hade börjat dra igång. Jag kan berätta för er att fuldans utan musik OCH med publik tamigtusan inte är lätt, men väldigt spännande!
-
För er som inte orkar läsa - Kvällen slutade sovandes på toaletten. En bättre födelsedag helt enkelt. Madde var inte helt på topp påväg hem i morse.

HARDLY WORKIN'

Det här med att inte få något jobb alls på två månader och sedan plötsligt ha tre arbetsintervjuer inbokade under samma vecka.. Jävla samhälle asså.

LITTLE MARBLES, VIN, MUNCHKIN CATS

Jag stod för kök, Daniel stod för middag.

LEDIG HELA DAGARNA


KÄRA STOREBROR

När man har en bror som är 10 år äldre än en själv så ser syskonbråken ut såhär:

FIN KVÄLL

Grekisk middag med gamla högstadiebästisar. Vi kom fram till att det är nu livet är som bäst.

BLÄCKFISKAR, RYSSAR OCH SPRIT

 


RSS 2.0