VAD GÖR MAN?

Har gått och dragit på mig influensa av någon konstig anledning. Detta är vad jag har att göra när jag sitter hemma med 40-graders feber. Modeplugg och planering för lägenhetsflytten som kommer att ske innan nästa helg!

Kommentarer
Postat av: felicia.

modeplugg!! funderar också att kanske kanske göra något liknande efter teg. du pluggar på distans va? är det fett? intressant? osv osv?

2011-09-22 @ 19:35:36
URL: http://ohnejentillblogg.blogg.se/
Postat av: E

Ja! och ja och ja och ja och ja! Det är jättespännande och ger det hela så himla mycket mer djup än att bara följa visningar och kolla in folks kläder på stan. Distans funkar men jag skulle nog föredra att ha seminarium. Kör, Felicia!!

2011-09-22 @ 19:37:58
URL: http://westofthesun.blogg.se/
Postat av: felicia.

haha, vad bra vad bra vad bra! känns taggat att göra något som man tycker är roligt ett slag. mycket modehistoria? eller fokuserar man mer på mode som konstform?

2011-09-22 @ 19:49:15
URL: http://ohnejentillblogg.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Det är uppdelat i lite olika sekvenser. Tankar om mode, alltså vad mode egentligen ÄR. Sen är det modehistoria. Mode inom olika klasskillnader. Genusperspektiv och skapandet samt spridandet av mode så det är väl mycket "behind the scenes" liksom. Men det är kul och spännande och intressant och man lär sig mycket och skaffar nya perspektiv på någonting som,i alla fall jag själv, innan tyckte var rätt självklart.

2011-09-22 @ 22:00:07
URL: http://westofthesun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0