21.44

Jag vill göra båda!
(http://futureistheshit.blogspot.com/)

tjing!

Igår var det middag hos Malin, parmiddag, huhu. Snygga killar och snygga tjejer i en snygg lägenhet en snygg kväll, allt var snyggt! Ikväll blir det också snyggt för det är Jenkas artonårsmiddag på Lidingö sen får vi se vart tärningen för oss resten av natten!

bara gaggar

Jag läste på Yoicks blogg att det skvallras om att Lady gaga ska släppa en ny doft. Blod och sperma. Inte helt fräscht kanske, och sen när behöver man betala pengar för att lukta hora? Haha, jag skojar, men asså, nej hoppas att det är sant för jag vill se hur flaskan ser ut och känna hur många på stan som luktar konstgjort blod och sperma.

blodet droppar..

Såhär såg det ut i mitt badrum i morse. Hade en av mina berömda nigarafallsblödningar ur näsan. Proppade nyllet fullt med bomull och sprang till skolan. Kändes lite lagom fräsht hela dagen.

Brillor

Har ett tag gått och funderat på ett par nya brillor till sommaren, och för ett par veckor sedan hittade jag dessa. Vissa spyr säkert i munnen för att de tycker att de är hemska men jag kan inte annat än att älska dem just för sin fulfinhet. De ska beställas!

Rival

Nu är biljetterna till studentskivan hämtade. Ska bli kul och så men jag kan inte hjälpa att tänka att vi skulle ha haft så otroligt mycket roligare om hela klassen hade rest någonstans tillsammans istället, skivor finns det ju alltför gott om ändå. Men gjort är gjort och nu är det bara att tagga inför den 16 mars! Träffade Danne ett tag också, fika på café rival och iskalla vindar men en varm hand.

OMG


The prince of darkness knows better than to f*uck with me!

Kan vara så att jag och Camilla har något riktigt fett på gång. Kanske. Får se!


Ny fjong

Soft fjong jag har fått i håret, va? Har aldrig varit mer lik Stig-helmer i mitt liv, känns rätt bra faktiskt!

keep kissing through the kissing song

Igår var skönaste dagen, hängde med Camilla och Rebecca på humana och shoppade 50tals toppar för tio kronor styck. På kvällen var det ju tänkt att vi (med resten av hela stockholms ungdomar) skulle till Ace. När vi stått nästan längst fram i kön i en timme och inte rört oss ett steg drog vi oss mot NU! istället dit alla andra som inte heller kom in på Ace gick. Bra människor, sköna Djs och varmare än en finsk bastu. Det var dans,dans,dans och kärlek!
Camilla och Rebecka efter lyckad shopping!

Helgen?


Fram med dem!

I sommar vill jag trippa omkring i en baddräkt a'la 50tal, slippa alla bikinitrosor med 1cm i diameter, och istället ha på sig något som lyfter fram kurvor och kvinnlighet. Så trött på skinnplankor, fram med kurvorna!!

(Märk väl att grabben har ett paket lucky strike nerstoppade i badbrallorna!)
Om någon hittar en fin någonstans så hojta!

Svart svan

Har precis tittat på Black swan, eftersom jag älskade och hatade Requiem for a dream med samma regissör så var jag tvungen att se den här också. Vacker och hemsk, äcklig, spännande. Önskar att mamma hade puschat mig till att bli ballerina. Fast en som inte drar av sina egna naglar och hugger sig själv med glasbitar som Nathalie Portman i filmen. Helt klart sevärd! Om inte bara för en bra film, så för en helt otroligt vacker Portman.


PPPParis

Igår var det jag och Madde som planerade inför paris. Dryga 25 000 kommer hela baletten gå på per person men det kommer det vara värt!
Vi gillar bilden för att madde ser ut som att hon har varit med i The human centipede och haft sin mun fastsydd mot någons anus. Därför gillar vi den!

Gratulerar, kära mor!

Idag vankades det barnkalas på kevingeringen, med allt vad det innebär (tårta i mängder). Det vankades också vuxenkalas för mamma, hon fyller år idag, så pappa och jag lagade en riktig pangmiddag. Jag gjorde Grekiska smördegsknyten med fetaost och spenat till förrätt och en Créma catalana till efterrätt vilket är den spanska varianten av Créme brulé, fast man kokar grädden med apelsinskal som smaksättning. Känner att jag kommer kunna rulla till skolan resten av veckan utan problem. En mysig och fin dag.
Världens finaste mamma.

13/1

Igår hängde jag på rockabillybaren på folkungagatan med Daniel, Malin, Danne och Björn. Trevligt och roligt och mysigt!


snabbt är snabbt

Igår kväll gick jag in på grannar.se och sökte efter jobb. Mailade två familjer i närheten som behövde barnvaktshjälp. Den första svarade redan i morse och jag var där idag och träffade världens gulligaste unge som jag ska passa två gånger i veckan. En kvinna ringde från den andra annonsen på kvällen och vill träffas i morgon! Kommer få lite klirr i kassan iallafall!

P som i pretto

Uppsatsskrivning på kvällskvisten. Känner mig faktiskt trött på rätt tid för första gången på tre veckor. Nu när jag inte längre kan gå och lägga mig klockan sex på morgonen utan snarare måste kliva upp blir man trött på kvällen helt enkel. Det är väl okej kan tyckas. Mörk choklad med hallon, kaffe och planer för Paris känns pretto men fan, pretto är bra ibland! Just nu känns det helt fantastiskt faktiskt.

Paris, here we come!

Idag har jag och Madde tittat på lägenheter i Paris. Vi ska antagligen dit augusti till oktober, och har hittat en helt perfekt lägenhet 250 meter från Louvren och kommer kosta oss 13000 var för två månader. Kommer bli helt underbart!!










Kim Jong il looking at things

(kimjongillookingatthings.tumblr.com)

to take home the fun we had in this vanilla sky


Utbjuden på date nummer tre, dags att berätta för mamma och pappa? vet ej. kanske, kanske inte.

Je t'aime

Jag vill ut och resa, Berlin, London, Paris! Tittade på lägenheter i Paris över sommaren. Allt är fruktansvärt dyrt så jag skulle inte ha råd med det ensam just nu men om jag jobbar hela sommaren igen så har jag råd att hyra en lägenhet i två månader. Det vore helt fantastiskt!

don't forget these times, I'm gonna find you in the back of my mind

Här kommer det, kanske det minst intressanta inlägget på hela bloggen. Intressant för mig men kanske inte lika för er, kära vänner. Jag har iallafall rensat ur min plånbok och hittade massvis med gamla kvitton och småsaker som alla har ett eget tillfälle och fint minne.
.
Det här är från Marks and Spences när jag och mina vänner var i London i våras. Vi hade gått i timmar, sett en avbild av Ted Gärdestad och stannade för att köpa fruktsallad, och jag lovar, det är den godaste fruktsallad jag har ätit i hela mitt liv. 
.
Det här är ifrån Chokladfestilvalen på nordiska museet för två år sedan. Jag var där med Elli, Madde, Sofie, Dan, Simon och Fredrik. Vi åt SÅ mycket choklad att alla trodde att vi skulle kräkas på samma gång. Sedan gick vi genom hela Stockholm och hamnade på en gräsplätt där vi sjöng dåligt och högt.
.
Det här är ifrån åttan, alltså fem år sedan på julen. Fick en jättefin julklapp av Malin som jag precis hade lärt känna. Hon hade sprayat lite parfym på lappen och den har legat i min plånbok sedan dess.
.
Här är den gamla biljetten från Låt den rätte komma in som jag såg med Martin och William. Den var så vacker och allt var så fint. Två fina grabbar på bio liksom, kunde inte bli bättre.
.
Sist men inte minst. Lite färgglatt papper som har levt i plånboken ett tag. Svalan fick jag av Madde efter hon hade varit på Kentkonsert och jag var lite ledsen för att jag inte kunde gå. De två färgbitarna fångade jag under Robyn konsterten på Way out west förra året, var så lycklig och helt genomförälskad i bruden på scenen.

bastu, pizza och öl, som riktiga män

Bastukväll hos finska vännen Välimäki! Beställde hem pizza och fick panik när vi förstod att det inte fanns mycket kontanter i huset, skrapade i botten på alla väskor, under soffan och i hallen, och lyckades med god vilja skramla ihop så att det precis på kronan räckte! öl, godis och sällskapsspel är också inräknat. Behövde ingen buss, hade kunnat rulla hem själv efter i kväll.


I want to be a forester, run through the moss on high heels

(Fröken Ö)

6/1

Gårkvällen kan knappt beskrivas med ord, men jag ska försöka. Träffade Camilla, Alice och Alexandra och några av deras kompisar. Hängde på söder och drack dyr veteöl som gjorde alla dödligt kissnödiga. Hängde runt hela stan, sprang, köade, sjöng och ölade. Träffade grabbar från skolan och hängde med dem på en kall busshållplats i en timme. De hade tydligen rökt bajs? Landade sen i sängen när det började ljusna.

D

Sitter hemma och värmer mig efter den iskalla kylan. Har varit i stan hela dagen men Daniel och kikat på kläder, promenerat, druckit varm choklad och tittat på Stockholm från riddarfjärdens höjder. Fin dag.

studera

Jag har lagt mig till med vanan att plugga på natten. Det är mycket lättare att koncentrera sig när det är helt mörkt och tomt. Bara jag och den vetenskapliga rapporten. Men alltför sent får det inte lov att bli för i morgon ska jag träffa Daniel inne i stan.

'11

Det nya året firades in i Aspudden hemma hos Malin, med himmelskt god Jambalaya som huvudrätt och skotsk dadelkaka till efterrätt. Vi tittade på fyrverkerier vid en korsning och jag, Daniel och Alfred startade ett JJ tribute band!

'10 # 2

&g
JUNI

.
Början på sommaren, Sofie skaffade sig en tatuering och suget efter bläck satte igång i oss alla. Studenterna sprang ut och det var varmare än på mycket länge. Fotografering nummer två för American cookies uppe på introPR och jag träffade min hjälte, den finaste, häftigaste och snyggaste människan i världen! Sen åkte hela familjen till Gotland över sommaren.
.
JULI
.
Jag köpte en gammal postcykel för 85 kr på loppis, satt dag ut och dag in på jobbet med Pernilla. Trevligt på Lauters personalfester och hängde med Oscar!
.
AUGUSTI
.
Torsdagarna på Lauters fortsatte tills en mycket efterlängtad hemfärd tillbaka till Stockholm, där jag hittade lite efterlämningar från okänd familjemedlem i mitt rum, så jag satte upp en upphittat bild men ingen kändes vid det. Träffade Malin igen efter två månader, hon har flyttat till en lägenhet i aspudden och vad passar då bättre än nya espressokoppar?
.
SEPTEMBER

.
September är en bildlös månad.. Martin fick sitt körkort, tredje året i skolan hade kommit igång, kanske inte speciellt händelserik
t;
.
OKTOBER





.
Oktober var galet. Jag, Madde och Elli fyllde arton och vi firade med vänner. Tog pressbilder till IntroPR och mina bilder till American cookies syntes i sköna hem. Oscar bjöd på bubbel och middag på Lydmar, sen gick vi till fotografiska och kikade på fashionutställningen. Veckan efter gick jag, Elli och Sofie på Dramaten och tittade på en handelsresandes död.
.
NOVEMBER



.
I november åkte jag och mamma till Florens på en förlängd weekend. Drack kaffe, shoppade och promenerade. Väl hemma i Sverige igen var det Crystal Castles på Debaser med Madde, Mirre, Malin och Martin. Festade på Färgfabriken och träffade Camilla för första gången utanför skolan, gjorde bort mig på ace och halkade i trappor.
.
DECEMBER
.
Inte allför mycket bilder tagna i all julstress. Sprang i tunnelbanan och sjöng Harry Potter sången. Var på öppet hus och blev BFF med lärare. Vi tittade på The human centipede och åt massor med godis. Jag och Madde tappade bort oss och hamnade på en fest på KTH. Träffade grabben med hängslen och firade jul hos min syster.

RSS 2.0