VINTERVIKEN, NOBEL, VETEÖL

Tog tillsammans med fina Malin en tur till Mälaren med picknickkorgen packad med veteöl, kaffe, äpple och pannkaka (singular). Vi trotsade de kalla vindarna och satte oss på ett berg i ett par timmar och låtsades njuta av den knappt existerande solen.

Efter picknicken tog vi en lång promenad och kikade på allt aspudden har att erbjuda. Bland annat gamla övergivna spränggropar från Alfred Nobels tid då han provade dynamiten i berget vid Vinterviken. Ganska spöklikt och skrämmande med alla små bergrum och gångar överallt.


VEGO_90-TAL_TÄNDA LJUS

Igår var det middag hemma hos Alice. Tända ljus, vegobiffar och 90-talsmusik stod på schemat.
Efter ett par timmar åkte drinkbuffén fram. Apple mojitos och Granny smith var huvudrollinnehavarna i denna spiral av smakblandningar. Alexandra var drinkmästaren.
När vi var klara med kvinnligheten slog vi slag i saken och tog oss på något vis till Dovas och gjorde det vi gör bäst, det vill säga dansa och dricka öl. Euforin nådde sin topp när vi fick två fans som gillade våra sexy dances och bordstrummningar.
Efter allt detta följde en milslång promenad till Gärdet och Open air.

VARM SENSOMMARNATT

"Kom igen, grabbar! Popaganda, aspepp, yeah!!"
KLICK

EN DAG PÅ STAN MED HERR USKALI

Igår träffade jag herr Uskali för en kaffe på Vete-katten, det hela urartade i en shoppingspree utan dess like. Hela dagen gick åt till att jaga en speciell Macbook som visade sig vara mycket svårare att få tag på än man kunnat tro. Efter mycket om och med så hittade vi den på kungsgatan. Lycklig över att ha skaffat mig en ny kompanjon ställde jag mig i kassan, och såg med häpnad på när mitt kort inte godkändes. SÅ - ut ur affären, till närmaste bankomat och titta på när den pungade ut 15.000 kr kontant. Har aldrig varit räddare för att bli rånad. Nu är allt frid och fröjd och här kommer första uppdateringen från den nya pärlan!


K-HUSET, IVAR LOS OCH STADSBIBLIOTEKET

Idag har jag hängt med söta Alexandra på olika trevliga ställen i Stockholm. Mycket snack om Berlin, flytta hemifrån, jobb, Japan, böcker, hiphop och sommaren. Fin dag! 

WE (DON'T) NEED (NO) EDUCATION

Fick ett litet mail från Berghs med en liten intagningsbekräftelse!

LITE ALLT MÖJLIGT, HIPP SOM HAPP

I går anmälde jag mig till en kvällskurs i Grafisk design på Berghs, hoppas och håller tummarna på att jag får ta den! Letar jobb som en galning och flyttar hemifrån i oktober. En ny dator ska införskaffas också eftersom denna lilla macen börjar sjunga på sista versen, speciellt om jag kommer in på designkursen.
-
Igår såg jag och Jenny sista Harry Potterfilmen (typ 100 år efter alla andra). Grät lite när jag tänkte på att jag typ var tio när jag såg första filmen och nu är det slut, aa tjena, alldeles för blödig för mitt eget bästa.

KRÄFTSKIVA PT#2


KRÄFTSKIVA

Sedan jag kom hem har så otroligt mycket hänt. Gammalt har kommit tillbaka och nytt har påbörjats. Lite känns fruktansvärt jobbigt och mycket känns helt fantastiskt. Relationer går runt runt i cirklar och hamnar tillslut någon helt annanstans än vad som var beräknat. Ikväll glömmer vi alla sorger, plockar fram allt fint. Tar tåget till Lidingö och hem till Tobias på kräftskiva.

STOCKHOLM OCH RÅLIS

Nu är jag tillbaka i stan. Kära, älskade Stockholm! Började med att träffa mina fina vänner på lite drinkar och shopping (a'la sex and the city). Har också lämnat ut en miljon CV i hela stan och igår hängde jag med Viktor på utomhusbion på Rålis sen på hans kontor på medis för att sätta upp lite bilder på Paulo Roberto!

MOVING OUT

Kan vara så att jag kanske sitter och kollar på inredning och möblering till en lägenhet som det kan vara så att jag flyttar in i inom ett par månader. Bara så ni vet.

OH WORK WORK

Den 16 augusti står jag återigen på Stockholmsmark. Den 16 augusti träffar jag också Milla för ett seminarium på Berghs. Sen är det slut på planer, helt fritt och helt öppet, hoppas på jobb i september bara!

BEATING ON A BETTER DRUM

Folk har börjat dra sig hemåt och man märker att sommaren börjar ta slut här borta. Idag bokar jag min flygbiljett hem till den 15e augusti och har redan lite separationsångest. Ikväll däremot, då ska vi jazza till Bo kasper hela kvällen, det är annat än indieklubbarna i Stockholm, det!

RSS 2.0