WE'RE ON A BOAT MOTHA F*CKA

Vi började dagen på en båt för lite lunch, rektorns tal och bara njuta av att vi snart, snart har gått ut! Humlegården var inbjudande och likaså rosévinet och cigarrerna. Efter många timmar i solen splittrades klassen men jag, Madde, Johanna, Mirre och Emma tog oss till Vitan (som faktiskt var helt vit av studentmössor). Satt i solen tills det blev kallt i sällskap av en låda Tre apor och en park lika berusad som fjortisarna på valborg.

VÄX!

I morgon är det mösspåtagning och jag har just nu sådan fruktansvärd hårångest. Vill ha tillbaka det långa, är så himla trött på det korta!

ELLER?

Ibland får man så himla bra erbjudanden. Fattar inte att jag slängt bort 12 år av mitt liv på skola. Man kan ju bara sälja sig själv.

PLUTO #2

Vi hängde på Dovas ett tag, sen en underground biljardhall på Hornsgatan. En liten dörr, såg inte mycket ut för världen, så kommer man ner för gången och den var helt sjukt stor med bara massa biljardbord i flera olika rum, galet! Sen dansade vi oss genomsvettiga och genomfulla på Pluto. Rökmaskinen drog igång såpass att man inte ens kunde se sin egen hand framför sig, än mindre de man dansade med, funderar på hur många det var som blev halvt våldtagna under de minutrarna..
Klockan fem började jag röra mig hemåt från liljeholmen. Missade tunnelbanan, men det gjorde ingenting för det var en helt fantastisk morgon och jag var helt danssvettig och glad. Alex hann ifatt och höll sällskap och jag åkte bak på pakethållaren på hennes svarta cykel och ramlade tillslut innanför dörren klockan halv sju.
Summa summarum: Sjukt bra natt!

DJURGÅRDEN #2


DJURGÅRDEN

Nu blir det öl på djurgården med Viktor. Tja!

MICKEY

Fick panik. "Vad fan är det som springer?? En jättespindel, jag kommer dö!!" så lät det. Sen såg jag, det var en liten bebismus som sprang fram. Så himla söt, fast kanske inte inne i vardagsrummet.

FEAR AND LOATHING

Medan moppepojkarna vrålar hockeyramsor i kör på gatan utanför värmer jag mig med min nyfunna vän. Skolan har fått mig att läsa 0 böcker de senaste tre åren så nu är det bara att köra igång igen!

VANADISLUNDEN, YEAH

Årets första park är härmed invigd.

NÄR DAGARNA ÄR LITE FINARE ÄN VANLIGT

Världens finaste morgon med Pernilla, helt lugnt på stan och så fint väder, spatserade i solen och det kändes äntligen som vår på riktigt. Vi körde en heldags second handrunda, mötte Johanna och fortsatte i samma takt. Dagen slutade på ett berg i solen med årets första glass i högsta hugg.

ÄR VÄRLDENS BÄSTA KONSUMENT

dagens fångst!

I'LL NEVER LET GO, JACK. I PROMISE.

Okej, grabbar, nu har påsklovet börjat! Studentinbjudningarna är utskrivna och skorna köpta. Säcken knyts ihop mot slutet och snart väntar en hel sommar med jobb, kanske en resa till Paris och sen en höst full av överraskningar. Har inte den minsta aning om vad som kommer att hända men jag vet att jag vill jobba utomlands. London, Paris, Berlin, Köpenhamn, längtar och väntar och hoppas!
Nu åker de runda solglasögonen på och cykeln plockas fram för att inviga de grusiga vägarna i Stocksund, äntligen!
-
PS. I natt drömde jag att Eiffeltornet föll, det förvandlades till Titanic och sjönk till botten. Jag var Rose men det fanns ingen Jack. Min storebror försvann med vattnet och jag hamnade på ett luftskepp med alla andra föräldralösa barn som hade jagat spöken i ett övergivet höghus utanför Stockholm. DS

TELL ME NOW WHERE WAS MY FAULT, IN LOVING YOU WITH MY WHOLE HEART

Det här är ju verkligen ingen kärleksblogg eller känsloblogg heller för den delen men jag kan ibland tänka och fundera över hur en människa som har varit hela din värld, som har betytt mer än någon annan någonsin har gjort kan försvinna ur ditt liv inom loppet av ett par minuter. En person som har hjälpt dig växa upp, stått vid din sida genom tonåren och vicevers a. Helt plötsligt så finns den människan inte där, du vet att du aldrig mer kommer att kunna ta upp mobilen och ringa mitt i natten, eller promenera under ett paraply och prata om livet, döden och kärleken, du vet att boken som han lämnade på pallen breved sängen kommer att ligga kvar där tills du någon gång i framtiden tar mod till dig och flyttar den. Du vet att ni aldrig mer kommer att träffas, iallafall inte förutom de där enstaka, ångestdrabbade tillfällena då ni av en händelse kliver på samma tågvagn eller promenerar på samma gata. Det är oundvikligt, jag menar, ni har ju ändå rört er i varandras närhet de närmaste åren och Stockholm är inte så stort som man ibland kan känna.

CHERRY BLOSSOMS

Sitter här och tänker att våren är på väg, cykeln ska ut så snabbt som möjligt och kvällsprommenaderna i regnet är inte långt borta. Körsbärsblommor gör mig melankolisk och lycklig på samma gång för det är väl kanske det vackraste som finns men de försvinner så fort. Studenten är runt hörnet och sen börjar allt på riktigt. Snart så!


MAN HAR INTE ALLTID SÅ ROLIGT

what's the last thing you read?
Frågan här över. Annars var det Damen med hunden av Anton Chekhov. 

who was the last person you hugged?
Madde, Miranda och Emma på tåget för två dagar sen #foreveralone, hehe!

what's your current obsession at the moment?
Filmjölk och müsli ur ett litet glas. Äckligt om det är ur en tallrik eller ett stort glas. 

what are you wearing right now?
Svart klänning och stickad tröja

favorite color
svart och gräddvitt

who is yr favorite designer?
Whyred, Minimarket och Nakkna

if you could have any super power, what would it be?
Teleportering

what's yr favorite phrase?
Only the dead stays seventeen forever

what is your favorite season, and why?
Våren, precis när träden har fått blad, då är allt så ljust och fint 

if you could have a house- totally paid for, fully furnished- anywhere in the world, where would you want it to be?
Mitt i Paris!

favorite vacation?
London förra året!


what was the last thing you bought?
En kall kaffe, svindyr och svinäcklig.

name something you cannot live without
Dagliga uppdateringar från omvärlden. 

if you could wake up anywhere tomorrow, where would it be?
I Paris!

do you nap a lot?
Inte ens lite. (dagens lögn)

what was for dinner?
Wook och nudlar

favorite cake
Jordgubbstårta, och en kaka som vi åt hemma hos Malin på nyår med dadlar och hemmagjord kolasås. Kan inte sluta tänka på den, en sockrig förälskelse!
what are you doing right now?
Skulle ljuga om jag sa att jag gjorde någonting annat än att svara på de här frågorna i brist på vettigare saker.

I'M SO BORED IN THIS TOWN

Älskar mig själv när jag tackar nej till Viktor (aka Acekillen) och hans vänner om utgång, ställer in fikadejten med Malin Nyström och stannar hemma istället för att dansa på Ace med Camilla. Bara för att äta mat för fem och titta på dåliga komedier tillsammans med min hund (skyller på dödlig trötthet och läkande tatuering, det är i stunder som denna som pensionen inte känns långt borta) Medan jag skriver detta är alla vänner ute och hånglar på stan. Fan vad fett!

THREE TIMES FOR THE SINNER AND THE SAINT

Hopp och frihet!

AFTER WORK

Nu är tatueringen gjord, lite större än vad som var tänk men fin ändå! Fram tills plasten åker av i morgon kommer upphetsande mobilbilder från igår kväll, då vi hade lite afterwork med klassen. Dan, Micke och Pernilla var också med men de tycks inte ha fastnat på någon bild. Fin och trevlig kväll med fina och trevliga människor!

ONE TIME FOR THE SORRY AND THE SAFE

Den här veckan blir det nog till att boka tid på Swahili Bob för en liten tatuering.

WILD BERRIES, LICORICE AND GRASS

Sitter och filar på en vinboxdesign till skolan.. kul eller? Mja, ganska. Dessutom får jag användning av stillbilder från korta lilla karamellfärgsfilmen.

DOUBLE CHOCOLATE

Efter högskoleprovet träffade jag Malin, Daniel, Alfred och Abe på Oliver Twist. Smakade chokladöl vilket låter betydligt bättre än vad det var. Övertalningen var att "Choklad är gott och öl är gott och det ska ju ändå blandas i magen!" Sen gick jag till ACE ensam, kände inte någon endaste liten pepp på överhypade Slakthuset som kanske var stället man skulle till egentligen igår, men jag träffade Elli och hennes polers sen gick tiden!

CHECK IT #2

Du kan också kolla Robyns hemsida HÄR och se bilderna under fliken photos, aaw yeah!

CHECK IT

Lite fler bilder från konserten hittar ni HÄR!!

RSS 2.0