HOLD HEART

Jag har skrivit om och raderat det här lilla inlägget så himla många gånger. Jag kan inte för min vildaste fantasi komma på hur tusan jag ska beskriva livet i ett enda litet textstycke. Så jag struntar i det. Istället kan jag försäkra er (och mig själv) om att jag mår bra, ja, jag mår så jävla bra. Hjärtat skriker efter Stockholmsnätter och dunkar extra hårt när de färgglada lamporna tänds på båtarna vid södermälarstrand. Sommar. Som jag har saknat dig.
-
Annat mitt hjärta slår extra hårt för:
Hemkomster
Daniel kommer hem från flera månader i Indien, och det ska bli så himla fint att få se honom igen.
Varma nätter
Filtarna är på marken istället för runt frusna armar och strumpbyxorna blir tunna, musiken hörs utomhus och det luktar så ofantligt gott när det regnar.
Fina meningar
Det kan vara något så enkelt som "hej din lilla gaspasho" från Christian klockan klockan halv åtta på morgonen eller Petter som säger att det inte spelar någon roll att det är 11 års åldersskilnad, man kan fortfarande vara så himla bra vänner, att han kan bli världens bästa fotbollsspelare och jag kan bli drakflygare. Vi ska starta ett band, han gör musiken och jag dansar och bjuder på sprit.
Världens finaste människor
Jag har sådan otrolig tur, verkligen helt fantastiskt otroligt att jag har så himla fina människor omkring mig. Jag vet verkligen inte hur tusan jag ska kunna beskriva dem här. Jag kan vara ofantligt dålig på att visa hur tacksam jag är och det är verkligen inte min mening. Jag kan bara inte hitta uttryck som mäter sig med dem.
Sophie
Du är helt fantastisk på alla sätt, jag har nog aldrig tidigare träffat någon som är så otroligt godhjärtad, genuin och med så mycket instängd dans i hjärtat som du. Jag försöker verkligen tänka att trots att vi inte kommer att vara på samma ställe om ett par veckor, så kommer vi fortfarande att vara precis som vi är nu. Jag hoppas det ända ner till lilltårna. Hoppas hoppas hoppas så jag nästan dör.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0